top of page
 • Wat is de wachttijd voor een tattoo?
  De tijd die je moet wachten tot dat je getattoeerd kan worden bij Yazz Ink Boutique verschilt per artiest! Ook verschillen de wachttijden afhankelijk of je een grotere of een kleine tattoo wil, en je eigen beschikbaarheid. De gemiddelde wachttijden zijn: Yazz Ink - Afhankelijk van de agenda opening, momenteel gaat de agenda voor afspraken in mei, juni en juli open op 30 maart om 12.00 Miss Poppy - 3 maanden Noisone - 1/2 maanden Levy Sixx - 2/3 weken Tom sieben - 3/4 maanden Wil je liever niet wachten voor een kleine tattoo? Yazz Ink houdt op verschillende zaterdagen in het jaar, speciale ' Walk-in' dagen, waarop je zonder afspraak getatoeëerd kan worden! Per walk in dag verschilt het welke artiesten van Yazz Ink Boutique mee tattoeeren. Voor meer info over walk in dagen, en welke artiesten meedoen, houdt de socials van onze artiesten in de gaten, en de shop instagram @yazzinkboutique
 • Wat is een custom tattoo?
  Een custom tattoo houdt in dat je tattoo helemaal naar jou wens, uniek met de hand, voor jou wordt uitgetekend door de artiest. Dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg, waardoor er ook geen referentiefoto's gekopierd worden. Je krijgt dus altijd een uniek uitgetekend design. Uiteraard zijn symbooltjes/teksten vrij vaststaand. Mocht je het leuk vinden, kan er altijd een eigen unieke draai aan een standaard symbool worden gegeven! Mocht je een compositie mooi vinden van een tattoo, dan kunnen we altijd een soortgelijke compositie maar dan custom in onze stijl uittekenen. Je krijgt je tattoo altijd in de stijl van de desbetreffende tattoo artiest. Kijk daarom goed naar welke verschillende artiesten en bij Yazz Ink Boutique werkzaam zijn, en welke artiest bij jouw idee past. Onze artiesten tekenen alleen designs uit, wanneer een afspraak gepland staat en een aanbetaling is voldaan. Zonder een afspraak kunnen we helaas geen ontwerp maken.
 • Wanneer krijg ik mijn design?
  Altijd de avond voorafgaand aan je afspraak. Teksten en simpele symbooltjes zie je op de afspraak zelf. Aanpassingen kunnen natuurlijk altijd nog gemaakt worden! Je moet natuurlijk wel tevreden zijn met je tattoo! Er is geen mogelijkheid tot het eerder ontvangen van je design. Het kan voorkomen dat je het eerder krijgt als de agenda het toelaat om vooruit te tekenen. Daarnaast is dit tegen diefstal van designs, en is je tattoo design ook pas echt gemaakt zodra ik deze doormail/stuur! Mocht je om 22.00 de avond voor je tattoo nog niks ontvangen hebben? Check dan even met mij waar er iets fout is gegaan!
 • Hoeveel kost een tattoo?
  Hier is geen standaard antwoord op! Elke artiest binnen Yazz Ink Boutique hanteert eigen prijzen, en starttarieven. Kleine tattoos zijn in verhouding 'duurder' dan grotere tattoo's, in verband met het startbedrag en materiaalkosten. Het is door het starttarief wel altijd goedkoper om meerdere kleine tattoo's in een keer te laten zetten. In plaats van een losse afspraak per kleine tattoo. Ben je benieuwd hoeveel jouw tattoo idee kost? Neem dan contact op met de desbetreffende artiest, of stuur een bericht via de contact pagina! Onze shopassistent Maya helpt je graag in je keuze van een artiest en een prijsschatting!
 • Worden er ook kleurentattoos gezet?
  Ja en nee, In de stijl van Yazz Ink wordt een aparte tattoo schaduwtechniek gebruikt, die niet geschikt is om kleur en vol en diep over te brengen in een tattoo. Yazz is daarom ook geen full colour artieste Wat wel kan, zijn mooie kleuraccenten! Dit gebruikt Yazz veel in ogen of accenten in manga/anime tattoos! je kan altijd om advies vragen! Voor Full colour kleurentattoos hebben wij binnen Yazz Ink Boutique, wel de getalenteerde Miss Poppy werken, en onze apprentice Levy Sixx!
 • Kun je bij Yazz Ink pinnen?
  Nee, helaas nog niet! Het is wel mogelijk om met contant geld te betalen. Of als je al een aanbetaling voor je tattoo hebt gedaan, kan je bij Yazz Ink ook via een betaalverzoek betalen. walk in dagen en flash dagen zijn altijd contant. Mocht je het niet fijn vinden om met geld op zak te lopen, kan je ook altijd meer als aanbetaling overmaken.
 • Doen jullie ook (litteken) cover ups?
  Litteken of 'scar' cover up doet Yazz Ink zeker! Maar alleen onder bepaalde voorwaarden. Dit ligt uiteraard ook aan de littekens, aard van de littekens, hoelang ze al genezen zijn en dergelijke. Stuur daarom altijd duidelijke foto's van de littekens mee in de mail, of kom even langs de tattooshop! Littekenweefsel is heel andere huid dan gezonde huid. Hierdoor kan het zijn dat de inkt op je litteken iets lichter geneest. Tijdens het zetten zwellen littekens vaak op, dit gaat van zelf weer weg. Hou er ook rekening mee dat geometrische/rechte lijnen over dikke opstaande littekens, de lijnen kunnen vervormen/vertekenen. Kies daarom voor organische lijnen en vormen voor over je tattoo heen. De artiest zal je hierover adviseren! En cover ups over oude/lelijke/mislukte tattoos heen? Helaas is een cover up vaak niet mogelijk, of gewoonweg geen verbetering van de tattoo. Bedenk dat bij een cover up, alles wat nu zwart is, ook zwart overheen moet gaan. Dit maakt je cover echt enorm donker, en vaak op veel plekken komen dus puur pikzwarte vlakken wil je niks meer van de vorige tattoo zien. De mogelijkheden om een tattoo te coveren kwa design zijn ook erg gelimiteerd. Veel wensen zijn vaak niet passend voor een cover up. Ook heb je, om het design niet te donker te laten lijken, en contrast te creeeren, een veel groter oppervlakte nodig voor de nieuwe tattoo. Mijn advies is dan ook bij 99 procent van de tattoos om eerst te laseren. kleine tattoos, kunnen veel vaker gecoverd worden, dan grotere tattoos, stuur gerust een email, met duidelijke fotos van je huidige tattoo en plek, voor info!
 • Kan ik bij Yazz Ink Boutique ook terecht voor een arm/been sleeve
  Bij Yazz Ink Boutique kan je ook terecht voor een sleeve of groter project! We zetten tattoos van groot, tot klein. Voor meer voorbeelden kan je altijd de instagram pagina's van onze artiesten bekijken. Heb je een keuze van artiest gemaakt? Neem dan contact op met de desbetreffende artiest voor meer info en afspraken
 • Waarom zet Yazz Ink geen tattoos op ribben, handen/vingers, laag op de enkel, etc?"
  Sommige plekken op het lichaam zijn nu eenmaal minder geschikt voor tattoos, en hebben het risico om veel meer en sneller uit te lopen en te vervagen. Door beweeglijkheid of veel gebruik en slijtage. Zo eindig je vaak met een lelijk genezen of vlekkerige tattoo, terwijl we juist willen dat deze zo lang mogelijk mooi blijft! Omdat veel artiesten van Yazz Ink Boutique hier niet achter staan, worden deze plekken zelden aangenomen. In het begin is de tattoo natuurlijk mooi strak, dit zie je ook op alle pinterest fotos, waarbij de tattoos net gezet zijn. Maar na een paar jaar worden de lijnen op de ribben erg 'wollig', en lopen meer uit dan op bijvoorbeeld arm/been. doordat de huid van je ribben (als voorbeeld) bij elke beweging wordt uitgerekt. Je handen en vingers gebruik je bijvoorbeeld ook elke dag! En vervagen/slijten enorm, waardoor wij geen optimale kwaliteit kunnen garanderen. voor voorbeelden kan je altijd op google 'healed finger tattoos' opzoeken. Wil je toch een tattoo op je hand/vinger, of te laag op de enkel/voet? Dan kan dit bij uitzondering en op eigen risico; Er zit namelijk geen bijwerkgarantie op, aangezien dit vrijwel altijd nodig is door de slijtage van de plek. Op ribtattoos wordt helaas geen uitzondering gemaakt. Ons doel is om goede informatie te geven over tattoos op deze plaatsingen, zodat je een goede verwachting van het toekomstbeeld van je tattoo hebt en je een goed overwogen keuze kunt maken.
 • Zet Yazz Ink Boutique tattoos met as?
  Nee, dit is naast dat het wettelijk verboden is om met as te tattoeeren, helaas ook nog eens erg ongezond en niet hygienisch. Het idee is zeker erg mooi om je dierbare bij je te dragen, maar helaas kan dit niet fysiek in een tattoo. Je tattoo kan er flink van gaan ontsteken, en ernaast bestaat as ook uit verbindingen die schadelijk zijn voor je gezondheid, denk hierbij aan allergische reacties maar ook aan huidkanker.
 • Wat is het adres van de tattooboutique?
  Wij zijn sinds maart 2023 verhuisd van Heerlen centrum, naar het centrum van Heerlerheide! En verwelkomen jullie graag in onze geheel vernieuwde Tattoo Boutique; Wannerstraat 24 6413 EV Heerlen Parkeren is gratis in geheel Heerlerheide. Voor een kleine tattoo (max 2 uur) kan je aan de straat, of op het parkeerterrein van Jan Linders (beiden met blauwe parkeerschijf) gratis parkeren Voor een grote tattoo kan je de gehele dag gratis parkeren in de overdekte en bewaakte parkeergarage 'Heerlerheide' (Adres; Groeet Genhei 12)
 • Hoe maak ik een afspraak met Yazz?
  Een afspraak inplannen kan alleen als de agenda van Yazz Ink 'geopend' is. Momenteel vind de eerstvolgende agenda opening plaats op 30 maart om 12.00, voor afspraken in mei, juni en juli De agenda van Yazz Ink is momenteel tot en met januari volgeboekt. Ook voor kleine tattoos zijn er geen plekken 'tussendoor'. Uitvallers of last minute plekken, worden altijd op Instagram stories gepost! Een afspraak maken kan uitsluitend op de dag van de agenda opening en gaat via een speciaal aanvraagformulier dat alleen die dag online wordt geplaatst. Mailen voor een afspraak te maken wanneer de agenda nog niet open is, is dus helaas niet mogelijk. Mailen voor info en om te brainstormen, kan natuurlijk altijd! Hoe werkt het aanvraagformulier? Om een afspraak in te plannen vul je de dag en het uur van de agenda-opening, het boekingsformulier in. Dit formulier wordt middels een link gepost op instagram, en op de website. Het formulier blijft maar een beperkte tijd online staan. vol=vol. Vul dit formulier in zijn geheel in, anders kan Yazz Ink je helaas niet inplannen. In het boeking formulier staan vragen over: - Je tattoo idee en stijl (zo uitgebreid en duidelijk mogelijk) - Waar wil je de tattoo - Hoe groot in centimeters ongeveer (meten=weten dus pak de liniaal erbij!) - Eventueel referentiefoto’s - Een voorkeur voor dag/tijd/maand - Contactinfo (naam/telefoonnummer) Yazz Ink doet natuurlijk haar uiterste best om alle projecten in te plannen, helaas krijgen wij altijd meer aanvragen dan we plek hebben. Yazz kiest dan voornamelijk aanvragen uit die het beste bij haar tattoostijl & specialisaties passen Houdt er rekening mee dat een aanvraagformulier invullen, geen garantie bied op een afspraak. Als je geen antwoord op je aanvraag krijgt, dan is het helaas al vol en raden we je altijd aan om een volgende agenda opening opnieuw een formulier in te sturen <3 Het aanvraagformulier is uitsluitend bedoeld voor serieuze afspraak interesse. Twijfel je over je idee of concept, dus wat je wil, vul dan het formulier nog niet in, maar neem van te voren bijvoorbeeld contact op om je idee te bespreken of advies te vragen. Wat kan je zelf doen ter voorbereiding op het aanvraagformulier? Vul je aanvraagformulier duidelijk in. Beschrijf, als je een specifieke voorkeur hebt, wat je precies wil/niet wil. Heb je geen specifieke voorkeur en geef je ons wat creatieve vrijheid? Nog veel beter! zet dit er ook in :) Vul voor matching tattoos, of als je samen wil komen, 1 formulier in. Ook als je zelf meerdere tattoos wil, vul dan een formulier in en maak een alinea of een word-documentje met info duidelijk per tattoo idee! Ben flexibel beschikbaar. Hoe meer je beschikbaar bent, hoe groter de kans is dat er een plekje vrij is natuurlijk! Als je alleen op vrijdag kan, en er zijn geen vrijdagen meer beschikbaar, maar dinsdagen bijvoorbeeld wel, gaan wij er van uit dat je niet kan, en kunnen we je niet inplannen. Voor kleine tattoos kan je het beste sochtends beschikbaar zijn! Tussen 9-13 worden alle kleinere tattoos ingepland. Waarna als laatste van de dag een ‘lange/grote’ sessie wordt gepland. Stuur eventueel referentiefotos mee van werk van Yazz Ink (indien mogelijk) om je idee of plaats uit te leggen. Yazz Ink tattoeert alleen in haar eigen stijl. Het is minder handig om referentiefotos van dieren/bloemstukken van andere artiesten, en dus andere stijlen mee te sturen. Je kan dit uiteraard wel meesturen als je de compositie van een bepaalde tattoo mooi vind, vermeld dit er dan ook duidelijk bij. Maak een foto van de plek op je eigen lichaam, omcirkel waar je de tattoo wil in de globale grootte. Een foto van je lichaam/plek hebben we nodig om de huid (moedervlekken, littekens ed) te zien, maar ook de beschikbare plaats en flow Zorg ook dat je echt met een liniaal de grootte hebt gemeten, en niet zomaar iets schat. lichamen zijn namelijk niet allemaal even groot :) Wees realistisch en flexibel in de grootte/plek/budget. Vaak zien we dat er aanvragen komen voor gedetaileerde tattoos, die bijvoorbeeld dan op 3 cm groot moeten. Of sleeves voor 200 euro. Dit is helaas niet mogelijk, en missen we helaas de tijd en mankracht bij de agenda opening, om met elke klant hierover eerst te gaan overleggen via email. Onrealistische aanvragen kunnen we helaas dus niet beantwoorden. Bepaalde plekken zijn niet geschikt voor bepaalde tattoos. Zo zijn vingerafdrukken bijvoorbeeld alleen op vlakke stukken zoals bovenrug, armen en benen geschikt. Ook zet Yazz Ink geen tattoos op vingers, te laag op de enkel/voet, en op ribben
 • Hoe kan ik een afspraak maken met Levy Sixx?
  Levy is onze tattoo apprentice, en tattoeert momenteel nog voor een aantrekkelijk leerling tarief! Haar agenda voor tattoo afspraken aan te nemen is geopend! Voor een afspraak met Levy, kan je haar benaderen: Via Instagram / DM @levysixx Of via email: levysixxtattoo@gmail.com Vermeld altijd je tattoo idee, een globale grootte in cm, de plaatsing op je lichaam, en stuur eventuele referentievoorbeelden mee. Levy is werkzaam op dinsdag tot en met zaterdag De gemiddelde wachttijd is 2/3 weken
 • Hoe kan ik een afspraak maken met Noisone ?
  Rik zijn agenda voor tattoo afspraken aan te nemen is geopend! Voor een afspraak met onze artiest Noisone kan je hem op twee manieren contacteren. Via Instagram / DM @noisonetattoo Of via email: info@noisone.nl Vermeld altijd je tattoo idee, een globale grootte in cm, de plaatsing op je lichaam, en stuur eventuele referentievoorbeelden mee. Rik is werkzaam op Vrijdag en Zaterdag Rik heeft een wachttijd voor kleine tattoos van 1 maand, en voor grotere tattoos 2 maanden.
 • Blijven de dunne fineline tattoos wel mooi?
  Jazeker! de tattoos worden met de grootste zorg en voorzichtighied gezet. Teveel druk kan al snel namelijk een 'Blowout' veroorzaken (dan verspreid de inkt zich onder de huid en loopt de lijn enorm uit). Doordat er in fineline lijnen uiteraard minder inktpigment in je huid komt,is het normaal dat bijvoorbeeld lijnen in bladeren of tekst op sommige plekken, ook afhankelijk van je huid wat dunner genezen. Dit geeft een dynamisch effect, is normaal en hoeft niet bijgewerkt te worden. Als de lijn onderbreekt, en dus mist, dan kan je dit wel laten bijwerken. Kom daarvoor binnen 3 maanden langs de shop voor een bijwerkafspraak! Uiteraard is je huid levend, je cellen leven en je beweegt en verouderd. inkt en lijnen vervagen wat, en lopen na verloop van tijd altijd een beetje uit en worden minder zwart. Zwangerschap, afvallen/bijkomen/sporten, zonnen en dergelijke hebben allemaal invloed op je tattoo. Dit is normaal en te verwachten bij elke tattoo. Je lijn wordt natuurlijk niet opeens 10x zo dik!
 • Hoe klein kan mijn tattoo gezet worden?
  Hier is geen standaard antwoord op! Dit ligt echt aan het design, lijndikte, plaatsing etcetera. Yasmin kijkt per ontwerp persoonlijk met jou naar de grootte die goed is voor jouw ontwerp. Ga hier ook vooral open minded op in, de grootte op het formulier is een indicatie. Zo klein mogelijk kunnen wij altijd proberen, maar er is echt een minimale grootte nodig voor elke tatoeage. Wat vaker groter is dan klanten in eerste instantie in gedachten hebben. Als leidraad kan je ervan uitgaan dat er zeker 2/3 mm tussen 2 lijntjes in moeten zitten! En hoe meer details/lijnen je wil in je tattoo, hoe groter het zal moeten. Als je echt onrealistische verwachtingen en wensen hebt en hier niet flexibel in wil/kan zijn, kunnen wij je helaas niet verder helpen. De houdbaarheid en kwaliteit van je tattoo is namelijk onze prioriteit! En als lijnen te dicht op elkaar zitten of je tattoo wordt te klein gezet, dan zullen de lijnen na verloop van tijd dichtgroeien, en wordt het een vlekje. Twijfel je of de grootte die je wil wel mogelijk is? Neem even contact op met je idee en hoe groot je dit zou willen! We zijn altijd meer dan blij om advies te geven :) Wij weten dat Pinterest vol staat met afbeeldingen van dit soort tattoos. Vaak zijn deze allemaal nét gezet en onrealistisch voor een houdbare tattoo, of Photoshop! Doordat fineline dunne lijntjes zijn vallen imperfecties in een lijn net wat meer op; imperfecties en dikkere en dunnere stukken in een lijn zijn redelijk normaal na genezing. een tattoo is en blijft handwerk, en wordt gezet in huid, die net als jou mee verouderd en veranderd. Je tattoo blijft dus nooit zo strak en perfect als dag 1, of als de fotos op pinterest. Dit is een onrealistische verwachting, en als je dit verwacht dan ga je sowieso teleurgesteld zijn met het genezen resultaat. Het is belangrijk om je goed te verdiepen in hoe tattoos genezen, en verouderen. Anders is een tattoo misschien niet het geschikte medium voor jou. genezen en verouderen, en het daarbij veranderen van de tattoo is 'helaas' een feit. Maar wij vinden dat juist de charme van een tattoo! En juist een tattoo zetten die de rest van je leven goed blijft is onze nummer één prioriteit.
 • Kan/moet ik mijn tattoo laten bijwerken?
  Het kan voorkomen dat een tattoo moet worden bijgewerkt. Maar wat houdt bijwerken precies in? Een tattoo wordt in de huid gezet, en net als een wondje, moet dit ook genezen. Als je goed voor je tattoo zorgt, dat wil zeggen de meegegeven nazorg instructie volgen, dan geneest je tattoo hoogstwaarschijnlijk gewoon goed! En is bijwerken dus niet nodig! Je tattoo geneest, en na gezening wordt je tattoo echt onderdeel van je huid! Het is dus harstikke normaal dat een tattoo wat vager wordt, en minder zwart, dan wanneer je tattoo net gezet is! Het kan ook zijn dat een tattoo op sommige stukken huid wat 'vager' geneest. Of anders pakt, en dikker en dunner in een lijn is. De artiest kan je hierover altijd informeren. Vooral in de blaadjes van bloemtattoos is het genezen van de fijne lijntjes, juist een mooi dynamisch effect! Bijwerken is dus niet altijd nodig hiervoor! Mocht je twijfelen of het goed genezen is?, geen ramp! stuur ons even een fototje van je tattoo, dan adviseren wij je verder! Doordat fineline dunne lijntjes zijn vallen imperfecties in een lijn net wat meer op; imperfecties en dikkere en dunnere stukken in een lijn zijn redelijk normaal na genezing. een tattoo is en blijft handwerk, en wordt gezet in huid, die net als jou mee verouderd en veranderd. Je tattoo blijft dus nooit zo strak en perfect als dag 1, of als de fotos op pinterest. Dit is een onrealistische verwachting, en als je dit verwacht dan ga je sowieso teleurgesteld zijn met het genezen resultaat. Het is belangrijk om je goed te verdiepen in hoe tattoos genezen, en verouderen. Anders is een tattoo misschien niet het geschikte medium voor jou. genezen en verouderen, en het daarbij veranderen van de tattoo is 'helaas' een feit. Maar wij vinden dat juist de charme van een tattoo! De huid op je handen/vingers/voet/ laag op de enkel en in huidplooien, en plekken als recht op de elleboog en knie zijn plekken waarop tattoos over het algemeen veel sneller vervagen, of waar inkt sneller 'wegvalt'. Dit risico wordt altijd met je besproken en je wordt hierover geadviseerd. Bijwerken op deze plekken is vrijwel altijd nodig. En daarom is bijwerken van een tattoo op deze plekken, niet gratis. Maar wordt een klein bedrag in rekening gebracht a €35,-, het bijwerken van deze plekken is wel gratis, als je voor een nieuwe tattoo komt en het bijwerken in dezelfde sessie gedaan kan worden als je nieuwe tattoo. Als er echt stukken lijn missen in je tattoo, dan moet dit natuurlijk gewoon bijgewerkt worden en kan je een afspraak maken om je tattoo te laten bijwerken! Voor een bijwerk afspraak: vul het bijwerk formulier in! op: www.tinyurl.com/bijwerkenyazzink Uit ervaring blijkt dat foto's vaak geen goed beeld geven van het genezen en het bijwerken, dus wil je een bijwerk afspraak maken? Dan is het nodig om even langs de shop te komen, zodat ik je tattoo kan zien en het kan beoordelen of bijwerken nodig is. We kunnen dan ook gelijk een bijwerkafspraak inplannen. Geef je binnen 3 maanden na het zetten van je tattoo aan dat je tattoo moet worden bijgewerkt? Dan is het bijwerken gratis. Anders wordt een vergoeding van €25,- gerekend. Of laat je tattoo gratis bijwerken als je een nieuwe tattoo krijgt in dezelfde sessie. Yazz Ink werkt, mits het mogelijk is, ook tattoos bij die niet bij Yazz Ink zijn gezet. Mocht je er bijvoorbeeld niet tevreden over zijn en wil je niet meer terug bij degene die hem gezet heeft. Neem hiervoor contact op met een foto! het bijwerken van tattoos niet door Yazz Ink gezet, kan helaas niet gratis. Mocht je dit kunnen combineren met het zetten van een nieuwe tattoo bij Yazz Ink, dan scheelt dit aanzienlijk in kosten. Anders worden kosten in rekening gebracht.
bottom of page