Hoe maak ik een afspraak?

 Voor een afspraak te maken,

ga je op de dag van de agenda opening, vanaf 20.00 uur naar de site;

er verschijnt een pop up met een button naar het formulier!
---> of klik op de link die Yazz Ink via haar sociale media (facebook/instagram) post.

Vul dit afsprakenformulier zo duidelijk mogelijk in;

Alleen complete aanvragen wordt meegenomen in de volgende boekingsperiode. 
 

Let op!

Het komt altijd voor dat Yazz Ink veel meer aanvragen ontvangt, dan er plek is in een periode. Helaas is het invullen van een formulier dan ook absoluut geen garantie op een afspraak in de periode. Yazz kiest uitsluitend aanvragen uit die het beste bij haar stijl en interesses passen op dat moment.

Het kan dus voorkomen dat je idee perect bij Yazz Ink past, maar er helaas toch die periode geen plek is! Wij raden je dan altijd aan om nogmaals bij een volgende opening weer een aanvraag in te dienen.
 

Het aanvraagformulier is uitsluitend bedoeld voor serieuze afspraak interesse.
Twijfel je over je idee of concept, dus wat je wil, vul dan het formulier nog niet in, maar neem van te voren bijvoorbeeld contact op om je idee te bespreken of advies te vragen. Er gaat wat tijd overheen tussen het invullen van het formulier, de afspraakbevestiging en de zetafspraak zelf. Zorg dat je zeker bent van in ieder geval je globale idee/concept. De uitvoering kwa design tekenen wij custom voor je uit!
Het is geen goed teken als je in de tussentijd van het invullen van het formulier en de afspraak, zo snel al van idee veranderd. Het last-minute veranderen van  idee/uitvoering,  kan namelijk van invloed zijn op de gereserveerde afspraaktijd, en het eventueel vervallen van de aanbetaling.

Vul het aanvraagformulier niet in, als je bij meerdere shops dezelfde aanvraag hebt lopen, er zijn namelijk klanten die echt alleen van Yazz Ink een tattoo willen, en die lopen zo hun afspraak misschien mis. 

Wat kan je zelf doen  ter voorbereiding op het aanvraagformulier? En wat helpt ons om Jou in te plannen
 

 • Vul je aanvraagformulier duidelijk in. Beschrijf, als je een specifieke voorkeur hebt, wat je precies wil/niet wil. Heb je geen specifieke voorkeur en geef je ons wat creatieve vrijheid?  Nog veel beter! zet dit er ook in :)  
   

 • Vul voor matching tattoos, of als je samen wil komen, een formulier in. Ook als je zelf meerdere tattoos wil, vul dan een formulier in en maak een alinea of een word-documentje met info duidelijk per tattoo idee!
   

 • Ben flexibel beschikbaar. Hoe meer je beschikbaar bent, hoe groter de kans is dat er een plekje vrij is natuurlijk! Als je alleen op vrijdag kan, en er zijn geen vrijdagen meer beschikbaar, maar dinsdagen bijvoorbeeld wel, gaan wij er van uit dat je niet kan, en kunnen we je niet inplannen. Voor kleine tattoos kan je het beste sochtends beschikbaar zijn! Tussen 10-13 worden vaak alle kleinere tattoos ingepland. Waarna als laatste van de dag een ‘lange/grote’ sessie wordt gepland.  Je kan in het formulier kiezen uit dinsdag t/m vrijdag, sochtends of smiddags. Wij werken zaterdagen alleen op uitzondering, voor bijvoorbeeld walk-in dagen, of verzetten door ziekte onvoorziene omstandigheden etc.
   

 • Stuur eventueel referentiefotos mee van werk van Yazz Ink waar mogelijk om je idee of plaats uit te leggen. 
  Er wordt namelijk alleen in de eigen stijl getattoeerd en het heeft vaak geen zin om referentiefotos van dieren/bloemstukken van andere artiesten, en dus andere stijlen mee te sturen.  Je kan dit uiteraard wel meesturen als je de compositie van een bepaalde tattoo mooi vind, vermeld dit er dan ook duidelijk bij.

   

 • Maak een foto van de plek op je eigen lichaam, omcirkel waar je de tattoo wil in de globale grootte.  Een foto van je lichaam/plek hebben we nodig om de huid (moedervlekken, littekens ed) te zien, maar ook de beschikbare plaats en flow :) Zorg ook dat je echt met een liniaal de grootte hebt gemeten, en niet zomaar iets schat. lichamen zijn namelijk niet allemaal even groot :)

 • Wees realistisch en flexibel in de grootte/plek/budget.
  Vaak zien we dat er aanvragen komen voor gedetaileerde tattoos, die bijvoorbeeld dan op 3 cm groot moeten. Of sleeves voor 200 euro. Dit is helaas niet mogelijk, en missen we helaas de tijd en mankracht bij de agenda opening, om met elke klant hierover eerst te gaan overleggen via email. Onrealistische aanvragen kunnen we helaas dus niet beantwoorden.


  wil je info over de beste grootte, de plek en hoeveel het gaat kosten? Stuur van tevoren een berichtje, dan nemen we zeker echt alle tijd om je te adviseren!
   

 • Bepaalde plekken zijn niet geschikt voor bepaalde tattoos. Zo zijn vingerafdrukken bijvoorbeeld alleen op vlakke stukken zoals bovenrug, armen en benen geschikt.
  Ook zet Yazz Ink geen tattoos op vingers, te laag op de enkel/voet, en op ribben
  ( alles van oksel tot heupbot is inderdaad 'ribben' , meer uitleg vind je in de FAQ)