walk in days & Flash days

Momenteel zijn er in 2020 geen walk in dagen meer gepland in verband met drukte.

Vanaf 2021 hopen wij elke maand met ons artiesten team een mooie (thema) flash dag te organiseren! 

Een flash dag, is een dag waarop je een flash tattoo kan zetten. 

Een flash tattoo is een tattoo wat de artiest zelf heeft ontworpen en uitgetekend en is een vast ontwerp,  waaraan geen veranderingen kunnen worden gemaakt. De grootte van een flash tattoo staat bijvoorbeeld ook redelijk vast, kleiner is vaak niet mogelijk.

Maaaaaaar, doordat een flash tattoo echt een tattoo design is wat de artiest erg graag wil zetten in zijn/haar stijl, zit hier vaak echt een super mooie korting op!

De flash designs worden steeds voorafgaand aan de flash dag bekend gemaakt en op instagram/facebook gepost inclusief prijzen. Misschien zit er wel wat leuks bij voor jou waar je nog niet aan had gedacht! 

De data/thema voor de flashdagen in het eerste deel van 2021 worden zsm bekend gemaakt (daar zijn wij nog met z'n allen over aan het brainstormen!)

Agenda opening

De agenda van Yazz Ink is momenteel gesloten.

Op 27 maart vanaf 12 uur komt het aanvraagformulier online en gaat de agenda weer open!
ga op deze dag vanaf 12 uur naar de site, of klik op de link die Yazz Ink via haar sociale media (facebook/instagram) post.

vul dit formulier zo duidelijk mogelijk in, en je aanvraag wordt meegenomen in de volgende boekingsperiode. 
 

Let op!

Het komt vaker voor dat Yazz Ink veel meer aanvragen ontvangt, dan er plek is in een periode. Helaas is het invullen van een formulier ook geen garantie op een afspraak in de periode. Yazz kiest uitsluitend aanvragen uit die het beste bij haar stijl passen op dat moment.
 

Het aanvraagformulier is uitsluitend bedoeld voor serieuze afspraak interesse. Vul het aanvraagformulier niet in, als je bij meerdere shops dezelfde aanvraag hebt lopen, er zijn namelijk klanten die echt alleen van Yazz Ink een tattoo willen, en die lopen zo hun afspraak misschien mis.


 

Wat kan je zelf doen voor het aanvraagformulier? En wat helpt ons om Jou in te plannen
 

 • Vul je aanvraagformulier duidelijk in. 
   

 • Ben flexibel beschikbaar. Hoe meer je beschikbaar bent, hoe groter de kans is dat er een plekje vrij is natuurlijk! Als je alleen op vrijdag kan, en er zijn geen vrijdagen meer beschikbaar, maar dinsdagen bijvoorbeeld wel, gaan wij er van uit dat je niet kan, en kunnen we je niet inplannen.voor kleine tattoos kan je het beste sochtends beschikbaar zijn! Tussen 10-13 worden vaak alle kleinere tattoos ingepland. Waarna als laatste van de dag een ‘lange/grote’ sessie wordt gepland.
   

 • Stuur eventueel referentiefotos mee van werk van Yazz Ink waar mogelijk om je idee uit te leggen. 
  Er wordt namelijk alleen in de eigen stijl getattoeerd en het heeft vaak geen zin om referentiefotos van dieren/bloemstukken van andere artiesten, en dus andere stijlen mee te sturen.  Je kan dit uiteraard wel meesturen als je de compositie van een bepaalde tattoo mooi vind, vermeld dit er ook duidelijk bij.

   

 • Maak een foto van de plek op je lichaam, omcirkel waar je de tattoo wil in de globale grootte.
  Meet de grootte ongeveer op met een liniaal in cm.

   

 • Wees realistisch en flexibel in de grootte/plek/budget.
  Vaak zien we dat er aanvragen komen voor gedetaileerde tattoos, die bijvoorbeeld dan op 3 cm groot moeten. Of sleeves voor 200 euro. Dit is helaas niet mogelijk, en missen we helaas de tijd en mankracht bij de agenda opening, om met elke klant hierover eerst te gaan overleggen via email.


  wil je info over de beste grootte, de plek en hoeveel het gaat kosten? Stuur van tevoren een berichtje, dan nemen we zeker echt alle tijd om je te adviseren!
   

 • Bepaalde plekken zijn niet geschikt voor bepaalde tattoos. Zo zijn vingerafdrukken bijvoorbeeld alleen op vlakke stukken zoals bovenrug, armen en benen geschikt.

 • Ook zet Yazz Ink geen tattoos op vingers, te laag op de enkel/voet, en op ribben
  ( alles van oksel tot heupbot is inderdaad 'ribben' , meer uitleg vind je in de FAQ) 

© 2017 Yazz Ink     KVKnr: 67641296     BTWnr: NL237407978B01

 • facebook-square
 • Flickr Black Square
 • Twitter Square
 • Pinterest Black Square