walk in days

LET OP: door Yasmin haar operatie en herstel zijn er in 2020 tot nader bericht geen walk in dagen meer.
 

Een walk in moment, kort uitegelegd, is een dag waarop je ‘zonder’ afspraak voor een kleine tattoo terecht kan! Deze momenten zijn op bepaalde vastgestelde data. 

In den beginne gaan de deuren om 10 open 

 

Wie het eerste voor de deur staat is het eerste aan de beurt, (first come, first serve) 

Je komt  een voor een, in verband met covid-19, alleen naar binnen en bespreekt met de shopmanager je idee en hij schat dan de prijs, mocht je niet als eerste zijn, dan krijg je een tijd van hem later op de dag waarop je terug kan komen en verwacht wordt voor je tattoo. Je tattoo wordt dan ter plekke uitgetekend en samen bekijken we de grootte en precieze plaatsing. Waarna deze gezet wordt!

 

Het kan zijn dat het erg druk is, waardoor er voor openinstijd al een flinke rij kan staan voor de deur. Deze wordt op volgorde van binnenkomst ingepland en afgewerkt. Het kan dus zijn dat als je ‘te laat’ bent, er geen plek meer is, want vol=vol. 

 

Voor mij is het ook ‘glazen bol’ kijken, ik kan nooit voorspellen of het druk wordt of  het rustig blijft. Maar er is tot nu toe nog nooit voorgekomen dat er nog plek over was na de rij die er voor openingstijd staat. Dus kom optijd :)

 

Er worden deze dagen alleen kleine tattoos gezet. Maar wat wordt dan als  ‘klein’ gezien?;

Voornamelijk tattoos die binnen een uur inclusief voorbereiding en nazorg, gezet kunnen worden. Dus voornamelijk tekstjes, symbooltjes, kleinere minimalistische/simpelere tattoos. Vaak onder de 6-8 cm groot. En tot max 150 euro.

 

Het starttarief van Yazz Ink is €70, en €75 voor fineline. Dus kwa prijs zit je vaak tussen 70-150 max op een walk in dag.

 

Er is een max aantal van 2 kleine tattoos per persoon op deze dag. Dit om het eerlijk te houden zodat er ook plek over  blijft voor anderen. Wil je meerdere kleine tattoos in een keer? Dan kan je beter een afspraak maken bijvoorbeeld.

 

Er worden geen tattoos op ribben gezet, Yazz Ink zet in verband met het uitlooprisico door de grote beweeglijkheid van de plek, geen kleine/finelinetattoos op de ribben. 

Agenda opening

Op 19 december vanaf 12 uur komt het aanvraagformulier online! 
ga op deze dag om 12 uur naar de site, of klik op de link die Yazz Ink via haar sociale media (facebook/instagram) post.

vul dit formulier zo duidelijke mogelijk in, en je aanvraag wordt meegenomen in de volgende boekingsperiode. 
 

Let op!

Het komt vaker voor dat Yazz Ink veel meer aanvragen ontvangt, dan er plek is in een periode. Helaas is het invullen van een formulier ook geen garantie op een afspraak in de periode. 
 

Het aanvraagformulier is uitsluitend bedoeld voor serieuze afspraak interesse. Vul het aanvraagformulier niet in, als je bij meerdere shops dezelfde aanvraag hebt lopen, er zijn namelijk klanten die echt alleen van Yazz Ink een tattoo willen, en die lopen zo hun afspraak misschien mis.
 

Wat kan je zelf doen voor het aanvraagformulier? En wat helpt ons om Jou in te plannen

-Vul je aanvraagformulier duidelijk in. 

 

-Ben flexibel beschikbaar. Hoe meer je beschikbaar bent, hoe groter de kans is dat er een plekje vrij is natuurlijk! Als je alleen op vrijdag kan, en er zijn geen vrijdagen meer beschikbaar, maar dinsdagen bijvoorbeeld wel, gaan wij er van uit dat je niet kan, en kunnen we je niet inplannen.

voor kleine tattoos kan je het beste sochtends beschikbaar zijn! Tussen 10-13 worden vaak alle kleinere tattoos ingepland. Waarna als laatste van de dag een ‘lange/grote’ sessie wordt gepland.


-Stuur eventueel referentiefotos mee van werk van Yazz Ink waar mogelijk om je idee uit te leggen. Er wordt namelijk alleen in de eigen stijl getattoeerd en het heeft vaak geen zin om referentiefotos van dieren/bloemstukken van andere artiesten, en dus andere stijlen mee te sturen. 


-Wees realistisch in de grootte/plek/budget. Vaak zien we dat er aanvragen komen voor gedetaileerde tattoos, die bijvoorbeeld dan op 3 cm groot moeten. Of sleeves voor 200 euro. Dit is helaas niet mogelijk, en missen we helaas de tijd en mankracht bij de agenda opening, om met elke klant hierover eerst te gaan overleggen via email.

wil je info over de beste grootte, de plek en hoeveel het gaat kosten? Stuur van tevoren een berichtje, dan nemen we zeker echt alle tijd om je te adviseren!

 
-Bepaalde plekken zijn niet geschikt voor bepaalde tattoos. Zo zijn vingerafdrukken bijvoorbeeld alleen op vlakke stukken zoals bovenrug, armen en benen geschikt.

Ook zet Yazz Ink geen tattoos op vingers, te laag op de enkel/voet, en ribben. 
 

© 2017 Yazz Ink     KVKnr: 67641296     BTWnr: NL237407978B01

  • facebook-square
  • Flickr Black Square
  • Twitter Square
  • Pinterest Black Square